sites - Reisverslag uit , van Mirjam Benard - WaarBenJij.nu sites - Reisverslag uit , van Mirjam Benard - WaarBenJij.nu

sites

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam

24 Augustus 2007 | ,

Vergeet trouwens niet dat er ook heel veel info en nieuws op de sites van de weeshuizen staat:
Eerst ben ik in Thika, in het Child Rescue Center--> www.crckenya.org
Dan ga ik op 2 december naar Mombassa om bij het DCC van Shoulder2Shoulder foundation te werken--> www.s2sfoundation.org

• 24 Augustus 2007 - 11:15

Tara:

Hey Mir,
    Mag ik lekker als eerste reageren. Aaah nog maar 10 dagen en dan zie ik je een half jaar niet meer. :( ik kom dit weekend nog maar even lang nu het nog kan. XXX

• 29 Augustus 2007 - 17:12

Addie:

halloooo mim!op naar het avontuur!!!.........nog maar 5 nachtjes slapen .Geniet nog even van iedereen die je nog even gedag wil komen zeggen.....
    x mam

• 31 Augustus 2007 - 09:51

Esther:

Mirrrr...nog maar heel even en dan gaan we! mijn huis is 1 grote chaos van kleren en spullen die ik mee moet nemen haha.. gaat dit ooit in mijn koffer passen allemaal?!
    Tot op het vliegveld! kus