Daar ben ik dan! - Reisverslag uit Thika, Kenia van Mirjam Benard - WaarBenJij.nu Daar ben ik dan! - Reisverslag uit Thika, Kenia van Mirjam Benard - WaarBenJij.nu

Daar ben ik dan!

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam

04 September 2007 | Kenia, Thika

Hoi allemaal! Even een berichtje uit Thika. Ik kan jullie nog niet vertellen hoe ik het vind, daarvor ben ik er nog te kort. Maar de vlucht ging prima en het ontvangst was echt heel vriendelijk. Nelson is inderdaad de stabiele factor in het weeshuis samen met Julie(huismoeder). Ik zit nu in een internetcafe 10 min lopen van het weeshuis. De kinderen zitten op school, een paar kleintjes zijn thuis met Anne(1 van de vrijwilligers). Ook Rob en René zijn hier de komende 2 maanden. Net liepen we door het stadje, je voelt je wel een vreemdeling hoor! En ineens komt Nelson ons tegemoed lopen...ik dacht...hij komt me wel erg bekend voor. Toen hij zei: 'hello mzungu's' wist ik zeker dat hij het was, haha! De kinderen zijn echt super lief maar niet uit elkaar te houden. Ik hoop dat ik dat nog ga leren de komende dagen. Oh ik koop trouwens vandaag denk ik een simkaart dus in de komende dagen ergens zet ik het nummer op mn site. Ik zal dan ook wat foto's erop zetten en wat meer vertellen over hoe ik het ervaar. Esther schrijft vandaag denk ik ook een berichtje(is nu pinnen met Rob) en misschien zet ze haar foto's en eerste filmpje er ook al op! Nou tot snel!
Veel liefs Mij

PS iedereen heel erg bedankt voor de lieve teksten in het boekje dat ik gekregen heb, echt super!
PPS voor Carlijn en Nicky: knappe negers zijn er genoeg hoor!;)

• 04 September 2007 - 12:03

Mar:

Hej mir! haha dat had je niet verwacht he, de eerste reactie van mij! Ben blij dat alles goed is gegaan en echt heel erg benieuwd naar al je ervaringen, ga het zeker volgen!
    x mar

• 04 September 2007 - 12:51

Addie:

wat leuk dat je al wat geschreven hebt!!Fijn dat je goed bent aangekomen!!En dan ook nog met bagage!!!Leuk dat er ook mannen als vrijwilliger zijn.Heb je al pap gegeten als ontbijt?En is het te eten?En kun je daar douchen?Ik stuurde net ook al een berichtje maar toen liep ineens de computer vast....misschien krijg je dit berichtje nu 2 x.....hopelijk kun je goed slapen...
    x mam,groetjes aan Esther

• 04 September 2007 - 13:59

Iris:

dag allerliefste zusje!!
    je mail en smsjes doen erg goed:) nu al leuke dingen meegemaakt en je ben der pas zo kort:p en hoe vind je het weeshuis en de kindjes?
    mijn eerste 2 daagjes viele wel mee..alleen errrug vroeg op!en veel huiswerk...mmm:p
    Ik kan niet wachten op je foto's!zullen die kindjes daar ook wel gewledig vinden om te zien..je zal nog wel heel vaak berichtjes van mij krijge:p hier of in je gmail!
    have fun!!
    kusssjesss knuffeelllsss
    love you!!
    je zussie

• 04 September 2007 - 15:24

Nicky:

Hey Mir! Echt helemaal super dat alles lekker gaat daar! En ik kan niet wachten tot je een foto van een knappe neger op deze site heb gezet, zodat wij allemaal mee kunnen genieten, haha!!
    Have fun met alles ontdekken de eerste dagen en ik kijk uit naar je volgende bericht!
    Dikke kus Nicky

• 04 September 2007 - 18:27

Anne:

Hey lieve mir, fijn dat je goed bent aangekomen!! Had wel via internet in de gaten gehouden of alle vliegtuigen op tijd vertrokken en aankwamen... Het boekje is nog een hele klus geweest trouwens, maar het resultaat mag er wezen en volgens mij zijn we (nog) niemand vergeten!
    Dikke kus en genieten he!?

• 05 September 2007 - 14:44

Nel:

hoi Mirjam,
    leuk dat jullie al een stukje hebben geschreven, al veel gedaan ook, veel indrukken hoor!
    nou veel succes verder, nog 3 weekjes dan komen we ook kijken!!
    groetjes Nel (Esther's moeder)

• 05 September 2007 - 18:41

Adrie ( Tante Aad ):

Hoi Mirjam, ik ga je helemaal volgen hoor
    Fijn dat de reis prima gegaan is en dat het ontvangst heel hartelijk was. De eerste klap is een daalder waard.
    Nu moet je alles nog even op je in laten werken, het is nogal geen overgang.
    liefs van ons

• 05 September 2007 - 18:56

Cora En Benno:

Ha die lieve schat,
    Heerlijk dat alles tot nu toe goed is gegaan. De eerste berichten klinken fantastisch en de foto's bij Esther op de site zien er leuk uit.
    Geniet er van meissie.
    Kusjes van je tantetje en je oompje.